Jak si vybrat domácí pekárnu

20. Květen 2009 Bílá technika
Obrázek


Co se týká kvality, tak se objevují spíš poruchové kusy než třeba celá řada jednoho výrobce. Všechny pekárny jsou totiž v podstatě založeny na stejném principu, tzn. nějaký ten software, topná spirála a v pečící nádobě hnětací háky. Mezi různými výrobci se liší programy (např. pečení různých druhů chleba, celozrnný program, bezlepkový program, rychlý program pro pečení bílého chleba, jiné programy slouží k přípravě těsta na bagety, croissanty, rohlíky, pizzu, apod.), i když spíš se mění jejich pořadí než jejich funkce, ale např. ETA má program, který umí péct i z kypřícího prášku (tzn. vynechává fázi kynutí a hned po hnětení začíná péct). Panasonic si sám přidá dodatečné suroviny, takže vás s tím neotravuje. Většina pekáren má i nastavitelný 13hodinový digitální časovač, který zajistí, že pečení začne automaticky ve vámi zvolenou dobu tak, abyste si mohli vychutnat čerstvě upečený chleba hned po probuzení nebo příchodu z práce.
Zdroj: Vše o pekárnách…

Nakupka.cz - Zahrada, Dílna, Bílé elektro, Audio - Video, Autodoplňky, Japonské zboží vše pro vaši domácnost
Nákupní košík
je zatím prázdný

V košíku zatím nemáte žádné produkty.


Rádi vám s výběrem pomůžeme info@nakupka.cz.

Můžete také využít některý z naších vyhledávačů: